0644706070

Hulp nodig? Bel ons gerust.

Onderhoudsbeurt

Grote en kleine onderhoudsbeurten

Het is van groot belang dat u uw auto regelmatig onderhoudt. Dit heeft voordelen voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig de weg op kunt. Bij HY CARS kunt u terecht bij een van onze specialisten voor een onderhoudsbeurt voor uw auto.

Wij voeren zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit. Met de grote onderhoudsbeurt zullen onze ervaren monteurs uw auto grondig controleren op alle onderdelen. Daarnaast zullen wij uw vloeistoffen bijvullen, uw olie verversen en worden de filters vervangen. Bij de kleine onderhoudsbeurt zullen wij uw auto controleren op alleen de essentiele onderdelen, zodat u weer veilig en snel de weg op kunt. Verder kunt u uw onderhoudsbeurt laten uitvoeren in combinatie met een Apk-keuring.

Wij beschikken over ervaren monteurs en de beste apparatuur, om uw onderhoudsbeurt snel, betrouwbaar en conform de regels te laten uitvoeren. Dankzij ons vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen wij vrijwel elk probleem verhelpen. Bij HY CARS ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf, zodat u geen onverwachte kosten hoeft te betalen.